Essie – Jiggle Hi Jiggle Low | Review

Essie Jiggle Hi Jiggle Low | Review Beautybitsblog.comAls er iets feestelijk zegt zijn het wel glitters. En een makkelijke manier om glitters aan je look toe te voegen is toch wel met nagellak. En als ik denk aan nagellak, dan denk ik aan Essie. Ik was niet erg onder de indruk van de wintercollectie van Essie, behalve dan van deze witgouden nagellak.
Essie Jiggle Hi Jiggle Low | Review Beautybitsblog.comEssie komt jaarlijks uit met een Limited Edition wintercollectie. En dit jaar vond ik de kleuren niet zo speciaal, maar toen ik ze in de winkel zag liggen, viel Jiggle Hi Jiggle Low mij direct op. Het is geen goud, het is geen zilver, maar het zit er precies tussenin.
Essie Jiggle Hi Jiggle Low | Review Beautybitsblog.com
En daarnaast bevat het niet echt glitters, maar is het meer een metallic lak. Door het brede kwastje lakt ook deze lak weer erg makkelijk.
Essie Jiggle Hi Jiggle Low | Review Beautybitsblog.comNa twee laagjes dekt Jiggle Hi Jiggle Low volledig. De lak droogt  zoals ik gewend ben van Essie erg snel.Op deze swatch zie je dat het echt een metallic lakje is met een prachtige glans. Dit zijn overigens swatches zonder topcoat.
Essie Jiggle Hi Jiggle Low | Review Beautybitsblog.comMaar eigenlijk zie je pas met flits hoe veel glitters de lak bevat en hoeveel licht het vangt. Ik blijf maar naar mijn nagels staren. Ondanks dat de lak prachtig glanst en heel veel glitters lijkt te bevatten is het makkelijk te verwijderen. Het is echt the best of both worlds: een glittereffect zónder al het gedoe om het van je nagels af te krijgen.

Helaas moet ik dit jaar met kerst werken, en mag ik dan dus geen nagellak op,  maar als je me toevallig ergens met oud en nieuw tegenkomt kan je er gif op innemen dat ik deze prachtige lak op heb.

Jiggle Hi Jiggle Low is onderdeel van de Limited Edition wintercollectie van Essie en is voor €9,99 verkrijgbaar bij onder andere Etos en DA.

Welke nagellak draag jij tijdens de feestdagen?

22 gedachtes over “Essie – Jiggle Hi Jiggle Low | Review

  1. Pingback: Essie Nailpolish Tag | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s