Primark Winter Warmhoudertjes 2014

Primark Winter Warmhoudertjes 2014 Beautybitsblog.comIk heb de afgelopen tijd een aantal kledingaccesoires geshopt, toevallig allemaal van de Primark, die met name in de winter goed van pas komen. Hier heb ik de laatste weken veel plezier van gehad en wilde ik daarom graag met jullie delen.
Primark Winter Warmhoudertjes 2014 Beautybitsblog.com
Primark Winter Warmhoudertjes 2014 Beautybitsblog.comAls eerste deze handschoenen. Natuurlijk houden ze je handen warm, maar dat is niet zo bijzonder. Ik ben er echt heel blij mee, omdat je terwijl je deze handschoenen aanhebt met je duim en wijsvinger ook een touchscreen kunt bedienen. Echt superhandig! Als je op een bus of trein aan het wachten bent of lekker aan het shoppen bent en je eindelijk warme handen hebt, hoef je je handschoenen niet uit te doen om iemand te kunnen appen, snel een beautyreview te vinden voor aankoop of gewoon ouderwets te bellen. Ik had afgelopen januari al een paar gekocht bij Muji in Londen die ik al veelvuldig gebruikt hebt, maar nu zijn ze gelukkig ook in Nederland verkrijgbaar bij de Primark voor € 1,50. Het is wel one size fits all, maar als je een gemiddelde maat handen heb zullen ze wel passen. En je kan ze natuurlijk altijd eerst in de winkel uitproberen.
Primark Winter Warmhoudertjes 2014 Beautybitsblog.comNaast koude handen heb ik ook vaak last van koude voeten. Eigenlijk maakt het daarvoor niet uit of ik binnen of buiten ben. Met deze cosy socks gemaakt van badstof, houd ik mijn voeten lekker warm. En ze voelen heerlijk zacht aan. Als ik thuis ben doe ik gelijk mijn cosy socks aan, als ik ze niet al aan had, en ik slaap er ook in. Maar ik draag ze ook gewoon naar buiten, als ik schoenen draag die groot genoeg zijn. De cosy socks zijn namelijk wel wat dikker dan normale sokken, maar zo verschrikkelijk comfortabel en warm. Bij de Primark hebben ze veel varianten van deze sokken. Ik zag ze zelfs met kersthema. Echt een aanrader voor mede koukleumers en dat voor € 2,50 per twee paar. Deze sokken zijn geschikt voor maat 37-42.
Primark Winter Warmhoudertjes 2014 Beautybitsblog.comHet laatste fashion product van de Primark waar ik in de winter goed gebruik van maak, zijn de cosy tights. Dit zijn panty’s die gevoerd zijn met fleece. Je benen worden daardoor heerlijk warm gehouden als je een rokje of jurk draagt. Maar je kan ze ook bijvoorbeeld als extra laag onder je broek dragen als het heel erg koud is. Met name nu het bijna kerst is en er weer kerstborrels en kerstdiners zijn waarbij ik toch vaak een jurkje draag zijn deze echt heel prettig. En omdat de panty’s wat dikker zijn krijg je ook geen last van ladders. Echt een pluspunt. De cosy tights kun je voor € 4,00 per paar kopen bij de Primark.

Als de Primark nu nog iets zou bedenken om mijn neus warm te houden, want die is in de winter áltijd koud, dan ben ik helemaal tevreden.

Wat zijn jou winter warmhoudertjes?

18 gedachtes over “Primark Winter Warmhoudertjes 2014

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s