L’Oréal Super Liner Perfect Slim & Color Riche Eyeshadow 201 | Review

L'Oréal Super Slim Eyeliner & Color Riche Eyeshadow Beautybitsblog.comDeze beiden L’Oréal Paris producten had ik al een poos terug in de aanbieding, 1+1 gratis, gekocht en al een tijdje in gebruik. Een review van een van beide producten leek me zo weinig, maar zo samen is het precies genoeg. En aangezien het beide oogmake up is, past dat prima bij elkaar.
L'Oréal Super Slim Eyeliner Beautybitsblog.comDe L’Oréal Paris Super Liner Perfect Liner kocht ik omdat Vera van veracamilla.nl daar altijd zo positief over is. En aangezien ik Vera echt de queen van winged eyeliner én rode lipstick in de nederlandse beautyblogger wereld vind til ik best zwaar aan haar mening. Als ik ooit half zo goed een wing kan maken zoals zij dat kan, kan ik echt sterven als een blije vrouw. En heel veel tijd besparen in de ochtend.
L'Oréal Super Slim Eyeliner Beautybitsblog.comL’Oreal heeft meerdere varianten eyeliners en ik kocht de Super Slim met dus een dun puntje in de kleur Intense Black.
L'Oréal Super Slim Eyeliner Beautybitsblog.comDe eyeliner is zoals je op de swatch kan zien echt heel zwart. Het is ook echt zwart-zwart, waar ik altijd naar op zoek ben in  eyeliner. Mijn wimpers zijn ook echt pikzwart, dus als je daar een soort van grijzige eyeliner bij doet ziet dat er wat raar uit. Je kan er makkelijk een dun lijntje mee zetten en dus heel precies mee werken.
L'Oréal Color Riche Eyeshadow Beautybitsblog.comDe L’Oréal Paris Color Riche Mono in de kleur 201 Café Saint Germain, echt serieus, hoe lang kunnen die namen van L’Oréal make up producten zijn? Op de voorkant staat overigens NUDE 201, dus misschien heeft het wel twee namen. Maar eigenlijk mag ik daarover niet klagen, want ik heb liever een kleurnaam dan alleen een cijfer. Maar misschien is dit wel een klein beetje overdreven.
L'Oréal Color Riche Eyeshadow Beautybitsblog.comDe verpakking ziet er echt luxeus uit. Een mooie gouden dop, met een transparante verpakking waardoor je het product goed kunt zien. Er zit geen applicator bij, wat ik niet erg vind. Ik gebruik die toch nooit en ze vallen telkens uit de verpakking als je het product wil gebruiken. Ik vind alleen jammer dat dat stickertje met NUDE 201 zo random er op geplakt is. Het is no big deal, maar zo’n aandacht voor een klein detail, vind ik vaak ook een indicatie voor het product.

Volgens L’Oréal is dit de eerste oogschaduw die intens gepigmenteerd poeder combineert met een unieke gel formule. Dit zou zorgen voor een intense kleur die perfect aan te brengen is en de hele dag comfortabel aan blijft voelen. Hoewel ik nooit problemen gehad heb met oogschaduws die niet prettig zouden aanvoelen lijkt een intense kleur me toch wel een must have voor een oogschaduw.

De kleur Café Saint German is een bruine kleur die zoals de verpakking suggereert een nude effect zou moeten geven. Ik ben inmiddels wel gewend dat voor mijn huidskleur nude nooit echt nude is, dus dit wordt bij mij gewoon een heel licht oogschaduwkleurtje voor het ooglid of een highlighter. Maar de snelle swatch in de winkel zag er goed uit en aangezien ik voor de aanbieding een tweede L’Oréal product nodig had, rekende ik deze af.
L'Oréal Color Riche EyeshadowDe oogschaduw voelt helemaal niet poederig aan, maar echt heel zacht. Dat zal wel komen door de gelformule waar L’Oréal het over heeft. Het is een licht bruine glanzende cappuccino-achtige kleur met een neutrale tot koele ondertoon.Het is echt goed gepigmenteerd zoals je aan de swatch kunt zien.
L'Oréal Super Slim Eyeliner & Color Riche EyeshadowNatuurlijk maakte ik ook een ooglook met beide producten. Waarbij ik de oogschaduw op het bewegende ooglid heb aangebracht. Het product is echt intens gepigmenteerd en heeft geen fall out, ook laat het zich makkelijk blenden mits je het met je vingers aanbrengt. Het heeft vanwege de gelstructuur echt de warmte van je vingers nodig om egaal aan te kunnen brengen. Op een luie dag, niet liegen eigenlijk dus bijna elke dag in mijn geval,  zou je dit ook als enige oogschaduwkleur kunnen gebruiken en dan goed blenden om je een wat meer wakkere look te geven.

Ik ben eigenlijk erg tevreden over beide producten. Van de eyeliner had ik dat eigenlijk wel verwacht na alle positieve reviews die ik erover gezien had en over de mono oogschaduw ben ik blij verrast. Ik koop bijna altijd oogschaduwpaletten, maar met deze kleur en formule ben ik erg blij. Echt allebei aanraders, met name als er weer een L’Oréal Paris aanbieding is, wat er gelukkig regelmatig is in de drogisterijen. Online zijn er ook vaak aanbiedingen bij bijvoorbeeld bol.com, op dit moment is er daar een 2+2 gratis aanbieding op L’Oréal Paris producten.

De L’Oréal Paris Super Liner Perfect Liner kost €12,99 en de L’Oréal Paris Color Riche Mono €10,49 en zijn algemeen verkrijgbaar bij drogisterij en parfumerie.

Wat is jouw favoriete zwarte eyeliner?

14 gedachtes over “L’Oréal Super Liner Perfect Slim & Color Riche Eyeshadow 201 | Review

  1. Ik heb het gevoel dat eyeliner stiften een minder intense kleur hebben en sneller uitdrogen dan eyeliners waarbij je een kwastje in een potje met kleurstof dipt. Ik vind deze kleur bijvoorbeeld niet diep en intens zwart… Vooral voor mensen met onze huidskleur. Maar wel mooi voor een subtiel effect.

    Like

  2. Pingback: Winactie Beauty Bits Budget Maand! | Beauty Bits Blog

  3. Pingback: What’s in my Travel Make Up Bag? | Beauty Bits Blog

  4. Pingback: 40 Beauty Questions Tag | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s