Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014

Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comZoals je hier kon lezen was ik afgelopen vrijdag op het eerste I Love Beauty Event georganiseerd door misslipgloss.nl geweest. Ik heb hier uiteraard ook wat dingen gekocht. Ook heb ik bij de de workshops Hoge hakken en Philosophy nog wat spulletjes gekregen. Daarnaast heb ik ook een TLC goodiebag gekregen, omdat ik een rood balletje ving tijdens de TLC shapen tutorial van Cynthia. Al deze producten ga ik uiteraard even snel aan jullie laten zien.

What I bought

Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comIk kocht als eerst het beauty boek van geschreven door Cynthia. Al langer twijfelde ik of dit boek als fervent make up addict nog nuttig zou zijn voor mij, maar op haar eigen event moest ik het wel kopen.
Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comMet name omdat ze de boeken ook signeerde. Ik vind het leuk dat ze er echt de tijd voor nam om een tekstje te schrijven en niet alleen snel een handtekening erin zette. Deze kan ik weer toevoegen aan mijn collectie gesigneerde boeken. Cynthia’s boek kostte €14,95.
Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.com
Het product dat ik eigenlijk het liefst wilde kopen op de beurs waren Yankee Candles. Niet echt beauty gerelateerd, maar bij mij in de buurt worden volgens mijn geen Yankee Candles verkocht. Geurkaarsen zijn toch echt producten die ik live wil ruiken, zodat ik zeker weet wat er bij mij past. Ik werd erg goed geholpen bij de stand van US Candles. Nadat ik verteld had dat ik van frisse geuren hield leidde de medewerkster mij gelijk naar de juiste geuren, waarbij ze ze duidelijk beschreef en haar suggesties ook echt bij mijn voorkeuren pastte. Altijd prettig als een medewerkster snapt wat je bedoelt en fijn de tijd voor je neemt.

Voor de small jars die je hierboven ziet betaalde ik €10,00 per stuk, wat voor Yankee Candles in Nederland echt niet duur is. Daarnaast kreeg ik ook een leuke kortingscode die ik met jullie wil delen, waarbij je 10% korting krijgt bij aankoop krijgt met de code ilovebeauty. Deze code is geldig t/m 7 december online of in de winkel in Zwolle. Op kerstgeuren Snow in Love en Christmas Memories krijg je deze maand zelfs 25% korting.
Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comNatuurlijk kocht ik ook wat make up. Bij de stand van Inglot kon je zelf oogschaduwpaletten creeeren middels het Freedom System. Ik had 4 oogschaduws uitgezocht, maar helaas was de paarse kleur die ik wilde niet op voorraad. Normaal kostten deze 3 oogschaduws en het palette bij elkaar €27,00, maar ik betaalde maar €21,60.
De webshop Makeupmusthaves.nl stond ook op I Love Beauty, hier kocht ik het Make up Revolution Redemption Palette in de variant Hot Smoked. Dit is een mix van shimmery en matte oogschaduws.
Makeup Revolution Redemption Palette - Hot Smoked Beautybitsblog.com
Makeup Revolution Redemption Palette - Hot Smoked Beautybitsblog.comOp I love Beauty was ook een stand van Prettybox, een maandelijkse beautybox abonnement. Ik had nog nooit een Prettybox gekocht, omdat bij mijn donkere huid heel veel kleuren make up gewoon niet mooi staan. Vaak zijn ze te licht of niet goed genoeg gepigmenteerd. Na gespiekt te hebben in de box van een andere bezoekster kocht ik deze introductiebox voor €7,50, omdat er een mini van de Benifit They’re Real Mascara inzat die ik een tijd terug ook al had laten zien in een shoplog en daar betaalde ik €10,90 voor. Dus dan had ik mijn geld er al uit.

Daarnaast zaten er twee samples van Ziaja in. Over dat merk heb ik recentelijk zoveel gelezen dat ik er wel iets van uit wilde proberen. In de doos zaten een hydraterend masker en een anti-rimpel nachtcrème bestemd voor 60 plus. Ik denk dat de meeste Prettybox kopers nog niet in die laatste categorie vallen, maar ach je kan er niet vroeg genoeg bij zijn.

In de Prettybox zater verder nog drie producten van merken die ik niet kende; een klein blauw nagellakje van Fashion Color, een moisturizer van Naobay en een oogserum van Orlane.

Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014In de Prettybox zat ook nog een flyertje met een preview van de december box. Deze maand schijnt altijd heel populair te zijn en er zitten zelfs producten van het merk Rituals in. Dus een tip voor de Rituals fans onder ons.

Shoplogs & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comToen was ik nog steeds niet uitgeshopt, want ik moest natuurlijke bij de stand van een van mijn favoriete merken langs: The Body Shop. Ik heb hier al aantal artikelen over geschreven. Ik moest uiteraard weer wat mini’s inslaan van mijn favoriete geurlijn Shea. Ze waren 3 voor €7,50 en ik heb een body butter, scrub en shower cream gekocht. Hier kreeg ik nog een sample van hun nieuwe geur Red Musk bij.

What I got

Shoplogs & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.com
Hè, hè genoeg geld uitgegeven, op naar de goodiebags. Tijdens I Love Beauty waren er geen standaard goodiebags, tenzij je een workshop volgde of de gelukkige was die een rood balletje ving.
Shoplogs & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comTijdens de Hoge Hakken workshop stond op elk bezoek een goodiebag van Lady’s Secret met daarin de No Pain hielbeschermers en de No Crash inlegzolen. Zodat je zo comfortabel mogelijk, als zoiets al bestaat, kan lopen op hoge hakken.
Shoplogs & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comNa de TLC shapen tutorial van Cynthia was ik een van de 100 gelukkigen die een rood balletje ving (lees: bemachtigde/veroverde) en dus een zwarte katoenen TLC goodiebag kon ophalen. Hierin zaten twee Grazia’s, een The Body Shop Hair Chalk in de kleur blauw. Een antracietkleurige Rimmel Kate Salon Pro nagellak in Punk Rock, een handcrème sample van Sabon en een 12-delige Allure Kristalpad haarverwijderaar refill set. Wat zonder de oorspronkelijke set niet heel nuttig is, maar gelukkig heb ik die wel. Hoewel ik daar niet zo tevreden over ben en het dus nauwelijks gebruik. Maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Naast deze producten zaten er nog veel flyers in van minder bekende merken die ook op de stand stonden met een kortingscode erop.
Shoplogs & Goodiebags I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comNa het bemachtigen van de TLC goodiebag moest ik me haastten om op tijd bij mijn Philosophy workshop te zijn waar ik ook 2 hele leuke mini’s kreeg. Namelijk de Purity gezichtsreingier en de Hope in a Jar moisturizer, waar ik echt heel benieuwd naar ben. Ik heb namelijk nog geen producten van Philosophy, ook omdat ze best prijzig zijn.

Poeh, 1000 woorden later was dit dan de buit van één dagje I Love Beauty. Ik heb een hele hoop leuke dingen gekocht en gelukkig ook een heleboel mooie producten gekregen. Eigenlijk wil ik niet eens weten hoe veel geld ik heb uitgegeven… Uiteraard zullen jullie hier van sommige producten de komende tijd reviews zien op mijn blog. Als er producten zijn waar je echt een review van wil lezen, laat dat dan hieronder achter bij de reacties.

Wat is het leukste product wat jij gratis of voor heel weinig op de kop heb getikt?

 

25 gedachtes over “Shoplog & Goodiebags I Love Beauty 2014

 1. Klinkt alsof ik echt iets heb gemist, ik las net het verslag van Cynthia en kwam zodoende ook bij jou terecht ;-). Klinkt alsof je een te gekke dag hebt gehad (hoop er volgende keer ook bij te kunnen zijn) en mooie items nam je mee !

  Like

 2. Zo te zien heb jij het prima naar je zin gehad, leuk! Ik heb ook die twee Philosophy producten gehad, maar beide vielen ze mij tegen omdat ik niet aan de geuren kon wennen en het niets deed voor mijn huid. Misschien werkt het voor jouw huid wel 🙂

  Like

 3. Wat een leuke producten allemaal! Ik hoor zoveel goeds over die Yankee Candles, ik moet ook maar eens kijken of ik er eentje kan scoren. 🙂

  Like

 4. Wat een fijne producten heb je gekocht en gekregen! De Yankee Candles lijken mij echt heerlijk ❤ Ooit ga ik echt van die xxl jars kopen, maar voor nu doe ik het met wax melts en votives 🙂

  Like

 5. Wat een mooie aankopen en producten. Wat tof dat je een goodiebag won! Jij hebt trouwens een leuke blog. Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem jij ook eens een kijkje op mijn blog. Liefs

  Like

 6. Pingback: Yankee Candle Snow in Love & Cranberry Ice| Review | Beauty Bits Blog

 7. Geurkaarsen zijn altijd heerlijk. Het leuke ervan is dat je zoveel geurkeus hebt, dat voor elk jaargetijden en elke ‘mood’ wel een passende geur te koop is. Voel je je romantisch? kies je voor roos. Voel je je exotisch? kies je voor tropical of exotic mango. Voel je je fris? Kies je voor fresh linen. En zo kunnen we nog 15 noemen… Bolsius heeft ook een gave geurkaarsen lijn, die kun je hier bekijken als je zin hebt.

  Edit: link uit reactie verwijderd

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s