I Love Beauty 2014

I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.comZoals de meeste van jullie wel zullen weten heeft Cynthia Schultz, misschien wel beter bekend als Miss Lipgloss, één van de grotere beautybloggers in Nederland een drie dagen durend event georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Ik ben hier gisteren, 29 november, heen geweest en heb een verslag van de eerste dag van de eerste editie van I Love Beauty.

Nadat ik binnenkwam kom je binnen in een zee van roze, met roze tapijt en banners. Ik ben als eerst naar de Infobalie gegaan om me in te schrijven voor de workshops waar ik aan wilde deelnemen. Daarna snel naar de kluisjes om mijn jas en de grootste inhoud van mijn tas, lees hakken voor één van de workshops, weg te zetten. Helaas waren de kluisjes erg aan de krappe kant, dus veel meer dan dat paste er ook niet in.

I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.com

Deze foto is met mijn Iphone gemaakt, dus hij is helaas wat waziger

Toen ik binnengekomen was zou Cynthia bij haar stand verschijnen om haar boek te signeren en voor foto’s en een kort gesprekje. Ze was echt net zoals ze op haar blog is, erg vrolijk en spontaan. Ik kreeg nog een complimentje van haar over mijn nagellak.

I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.comAls eerst ging ik langs bij de voor mij belangrijkste stand: US Candles. Ik kan niet geloven dat het al meer dan een jaar geleden is sinds ik Yankee Candles gekocht had. Toegegeven ik heb er in één keer zo veel gekocht dat ik nog niet door mijn voorraad heen ben, maar ik moest toch weer even mijn fix krijgen. En dus heb ik weer vier kleine potjes aangeschaft voor maar €10,00 per stuk. Dat is voor Yankee Candle begrippen echt niet duur.
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.comDaarna ging ik weer naar de Main Area, want ik wilde toch heel graag de kerstlook van Flormar meemaken. Dit was een traditionele look waar bij alle stappen van de basis tot aan de lipproducten en ooglook goed uitgelegd werd. En goed te zien waren door het grote beeld op het videoscherm.

Toen was het wel tijd voor  een hapje eten, dit was erg ruim opgezet met keuze uit sandwiches, maar ook pizza, cake, muffins en natuurlijk wat drankjes. De prijzen waren redelijk hoog, met name voor de drankjes, maar dat is wel vaker bij events. En de rijen waren helaas best lang, omdat er vaak maar één kassa tegelijk open was.
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.com
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.com
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.comVervolgens heb ik nog geluisterd naar een presentatie van een medewerker van Jetske Ultee aan bod die van alles vertelde over huidverzorging en goede en slechte ingrediënten. Als iemand die de site van Jetske Ultee volgt en haar boek al heeft gelezen,  helaas weinig nieuwe informatie, maar het was wel interessant.

I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.comVervolgens was het tijd voor mijn eerste Workshop: Hoge hakken gegeven door Edith Scholte in samenwerking met Lady Secrets. Aangezien ik zelf geen hoge hakken pro ben, kon ik alle tips wel gebruiken. Speciaal voor de gelegenheid had ik mijn hoogste pumps uit de kast getrokken om optimaal te kunnen profiteren van de tips van Edith. Eerst kort wat theorie

 1. Kies de goede schoen uit die past bij je voet
 2. De rest van je lijf is ook belangrijk, denk aan balans en houding
 3. Jij mag er zijn, kort gezegd heb vertrouwen en straal dat ook uit.

Daarna mochten we oefenen, een soort van catwalk lopen op verschillende tempo’s muziek, waarbij je ook feedback kreeg. Het belangrijkste voor mij is denk ik toch oefenen, oefenen, oefenen. Na afloop kregen we ook een goodiebag mee.

Gelukkig kon ik daarna weer mijn comfy slip ons aan en ben ik verder gegaan met beautyshoppen bij merken zoals Inglot, The Body Shop maar ook bij webwinkels zoals Make up Musthaves en ik heb uiteraard een Pretty Box gescoord.
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.com
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.com
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.com

I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.comNa weer een culinaire pauze, echt waar shoppen is vermoeiend, heb ik de TLC shapen tutorial van Cynthia bekeken. Waar je in vijf minuten, de basics van shapen kreeg uitgelegd. Dan de tutorial werden er 100 ballen in het publiek gegooid en degene die een bal konden bemachtigen mochten een TLC goodiebag ophalen. En ik hoorde daar gelukkig bij. Maar op dat soort momenten besef je toch wel dat je fanatieker bent, dan je van tevoren dacht.
I Love Beauty 2014 Beautybitsblog.com

Ten slotte ging ik naar mijn laatste workshop van Philosophy. Ik heb zoals de meeste van jullie natuurlijk wel van het merk gehoord, maar er nog nooit iets van geprobeerd omdat de meest populaire producten toch nog behoorlijk prijzig zijn. Na uitleg te hebben gekregen over de Philosophy filosofie see what I did there en de topproducten uitgeprobeerd te hebben, kregen we nog twee mini’s mee om thuis uit te proberen.
I Love Beauty Event 2014 Beautybitsblog.comDe dag was echt voorbij gevlogen en het was al weer tijd voor het feest in de main area. Ik ben er zelf niet heen gegaan  aangezien ik vandaag, zaterdag, gewoon weer lekker ’s ochtendsvroeg aan het werk mag.

Ik denk dat jullie wel tussen de regels door hebben kunnen lezen dat ik het erg naar mijn zin heb gehad. Gelukkig was het vrijdag rustig waardoor ik alle tijd en gelegenheid  om rond te neuzen, dit zal in het weekend denk ik wel anders zijn. Daarnaast heb ik toch weer een aantal fellow bloggers ontmoet. Ik ben verschrikkelijk trots op Cynthia dat ze dit prachtige event met alle andere mensen van I Love Beauty heeft neergezet. Ondanks een aantal kleine minpuntjes, wat niet geheel onverwacht is bij zo’n groot event, was het al met al erg geslaagd. Een prachtig evenement voor beauty liefhebbers is geboren.

Voor de mensen die nog naar I Love Beauty gaan, ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn verslag en nog veel plezier toegewenst. Voor alle anderen hoop ik dat jullie tenminste een indruk van het event hebben gekregen. Mijn tip voor bezoekers: zorg dat je je op tijd aanmeldt voor de workshops, want die zaten redelijk snel al vol en zijn zeker de moeite waard. Bereid je goed voor, als je thuis al het programma doorneemt verdrink je niet zo in het aanbod. Neem niet te veel spullen mee, want de kluisjes zijn erg klein. En natuurlijk spreek andere bezoekers maar ook standhouders aan, ze kunnen je vaak dingen vertellen over hun merk op product die je nergens anders kan vinden.

Welk deel van het event leek/lijkt jullie het leukst?

PS. Er volgt uiteraard nog een shoplog en ik laat de goodiebags zien komende week op mijn blog

 

 

18 gedachtes over “I Love Beauty 2014

 1. Wauw ik heb t een beetje gevolgd op twitter en het klonk echt leuk. Zag af en toe ook wat foto’s voorbij schieten, en zag er leuk en mooi georganiseerd uit. Leek me leuk om ook mee te maken! Misschien volgend jaar 🙂 Fijn dat je het leuk hebt gehad! Ik ben benieuwd naar je shoplog en goodiebag 😊

  Like

 2. Wat leuk dat je hier heen bent geweest! Fijn ook dat je het zo naar je zin hebt gehad! 🙂 Ik ga zelf niet naar I Love Beauty heen (ik zat eerst te denken om gister te gaan, maar ben toen naar een ander event gegaan en in het weekend is het voor mij qua reiskosten wat prijzig). Hopelijk doet ze het volgend jaar weer en kan ik dan wel gaan! 🙂 Ik ben ook wel erg benieuwd naar je geshopte spulletjes en de goodies die je mee kreeg!

  Like

 3. Klinkt echt super leuk! Bedankt voor het artikel, kon er zelf jammer genoeg niet bij zijn.
  Weet je toevallig welke maat de tweede van boven is van Yankee Candle?

  Ik ben erg benieuwd naar je goodiebags!

  Like

 4. Leuk om te lezen! Het klinkt heel leuk. Fijn dat je er zo positief over bent, want heb verder bijna alleen maar negatieve dingen gelezen over het event. Zelf was ik ook graag gegaan, maar ik vond de tickets te duur. Vooral als je bedenkt dat je €20 betaalt om binnen te gaan shoppen. Maar misschien de volgende keer 🙂

  Like

 5. Pingback: Unboxing Good Buy box | Miss Lipgloss Webshop | Beauty Bits Blog

 6. Pingback: Make Up Revolution Redemption Hot Smoked Palette | Review | Beauty Bits Blog

 7. Pingback: Philosophy purity made simple | Is het de hype waard? | Beauty Bits Blog

 8. Pingback: I Love Beauty Event 2015 | Shoplog | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s