Nailed it! Essie – Damsel in a Dress

Nailed It! Essie Damsel in a Dress Beautybitsblog.comIk had laatst in een is het de hype waard (ja!) artikel Essie nagellak besproken en daar mijn Essie stash laten zien. Het waren zoveel lakjes dat ik die helaas niet kon swatchen en aangezien ik als ik online nagellak koop altijd van tevoren swatches op zoek om een beter beeld te krijgen van de lak, wilde ik wat teruggeven aan het wereld wijde web. Daarom heb ik besloten om regelmatig een nagellak artikel online te zetten waarbij ik een ‘oude’ nagellak uit mijn stash bespreek én swatch. Overigens niet alleen van Essie. Als eerste aan de beurt in de reeks: Essie’s Damsel in a Dress.

Zoals zo vaak bij Essie zie ik een lakje in het display staan die ik mooi vind. En als het dan een leuke naam heeft zoals Damsel in a Dress een woordspeling op damsel in distress dan ben ik verkocht.
Nailed It! Essie Damsel in a Dress Beautybitsblog.comDit is een prachtig aubergine kleurig lakje met een zweempje paars er doorheen en hele fijne shimmers. Een echte herfstkleur dus, maar ik draag dit soort kleuren de rest van het jaar ook.  Zoals alle Essie lakjes heeft het een fijne brede kwast en lakt erg makkelijk. Bij het eerste dunne laagje aanbrengen is hij iets streperig, maar na het aanbrengen van de tweede laag zie je daar niks meer van.
Nailed It! Essie Damsel in a Dress Beautybitsblog.comOp de foto zie je hoe de kleur eruitziet met twee laagjes nagellak en een base- en topcoat. Je zou als je haast hebt ook weg kunnen komen met één dikker laagje, maar het effect van twee dunne laagjes is toch wat mooier. En Essie nagellak droogt toch relatief snel. Zoals altijd blijven Essie nagellakjes op mijn nagels zeker 4 dagen chipvrij zitten. Als je op zoek ben naar een mooi herfstkleurtje dan is Damsel in a Dress echt een aanrader.

Essie nagellak is voor €9,99 verkrijgbaar bij onder andere Etos en DA, maar ook online bij bijvoorbeeld bol.com

Wat is jouw favoriete herfstnagellak?

10 gedachtes over “Nailed it! Essie – Damsel in a Dress

  1. Leuke ideeën! Thanks! Leuk blog! Ik ben zelf een week geleden begonnen met mijn blog over effectief trainen en voeding. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Have fun en succes met je Beauty blog. Love xx Lilian #girlspumpingiron

    Like

  2. Pingback: I Love Beauty 2014 | Beauty Bits Blog

  3. Pingback: Essie Nailpolish Tag | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s