Oeps, I did it again…

HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comHebben jullie dat ook dat als je bepaalde winkels in gaat je altijd met veel meer de winkels uit loopt dan je je voorgenomen had? Vast wel. Voor de ene persoon is dat de Xenos of de Action, voor mij is het de laatste tijd echt de HEMA. Elke keer als ik er ben zie ik weer dingen die mij niet eerder opgevallen waren. En toe toen ik laatst mijn visitekaartjes ging ophalen (echt wat ze verkopen ze daar niet!) ben ik weer de mist ingegaan.
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comAls eerste viel ik voor deze agenda voor 2015, hoewel ik al jaren geen papieren agenda meer gebruik. Zucht… Maar nu ik blog dacht ik bij mijzelf is het misschien wel handig om op papier mijn blogpostschema te kunnen uitschrijven. Hoewel ik daar al een notitieboekje, kuch twee notitieboekjes, voor heb. De agenda heeft een zalmroze kleur met crèmekleurige bloemetjes met een harde kaft en een elastiekje om de agenda dicht te houden. Daarnaast heeft het een lus aan de zijkant waarin je een pen kwijt kan. En een lint om de juiste week in één keer te kunnen vinden. Erg handig.
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comAan de binnenzijde van de kaft zit ook nog een handig envelopje waarin je bijvoorbeeld visitekaartjes of andere dingen in kan bewaren. Op de middelbare school had ik daar vast mijn geodriehoek in gestopt, ofzo. Hij is 17x13cm, een lekker handzaam formaat waar je genoeg tekst in kwijt kan. Aan de binnenkant zijn ook schattige bloempjes, waardoor ik dacht deze moet ik hebben. En voor €5.95 stopte ik dit in mijn mandje.
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comDaarnaast kocht ik nog twee kleinere roze notitieboekjes in A6 formaat. Ik geeft toe deze heb ik puur vanwege de kleur gekocht, dit moest ik gewoon hebben. Zo fluorescerend roze, deze zag ik van verre al liggen. HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comMet wederom een harde kaft, een leeslint en een elastiek om hem dicht te houden. Deze heeft ook lijntjes aan de binnenkant. Deze kost €2,50 per twee stuk.
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comOok kocht ik nog drie iets kleinere en dunnere grijze schriftjes die ook gelinieerd zijn. Deze kocht ik zodat ik bij events een praktisch opschrijfboekje voor aantekeningen bij me zou hebben die makkelijk in mijn tas past. Deze heb ik ook bij het Pearl Event daadwerkelijk gebruikt. Aan de binnenzijde kan je ook nog je naam opschrijven voor het geval je het verliest. Deze schriftjes kosten €2,50 per drie stuks.
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.com
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comEn als laatst heb ik nog een notitieboek in A5 formaat gekocht, waarbij ik eigenlijk de sluiting het mooiste onderdeel vind. Het doet me denken aan auteurs of onderzoekers uit de vorige eeuw waarbij ik me dan voorstel dat ze hier hun mooiste ontdekkingen of verhalen in opschreven. Uiteraard hadden zij dan een saaie zwarte, versleten, leren versie en niet zo’n mooie moderne turquoise, gelinieerde opschrijfboek. Yep, ik weet het, ik heb veel te veel fantasie en zo kan ik mezelf weer allerlei aankoopjes aanpraten.
HEMA Schrijfwaren BeautyBitsbBlog.comVolgens mij heb ik ergens gewoon het idee dat hoe meer lijstjes ik kan maken, hoe georganiseerder mijn leven wordt. Tot nog toe is hier nog niks van uitgekomen. Maar ik blijf notitieboekjes kopen. Ze hebben bij de HEMA ook notitieboekjes met mooie printjes, maar die had ik bij mijn vorige shopaanval al gekocht. Als je goed op mijn site rondkijkt, kan je ze als achtergrondjes op foto’s in andere posts ontdekken. Heb jij ook een notitieboekjes tic, dan raad ik je zeker de HEMA aan. Of af, het is maar hoe je het bekijkt.

De notitieboekjes en de agenda zijn alle te koop in de HEMA filialen of online via de webshop. Een deel is online niet op voorraad, maar wellicht nog wel in de winkel te vinden.

Heb jij ook iets wat je maar blijft kopen, hoewel je er al (meer dan…) genoeg van hebt?

19 gedachtes over “Oeps, I did it again…

 1. Oh, die notitieboekjes. Je blijft ze kopen! Die agenda is wel echt superleuk, en handig. Toch maar weer langs Hema dus, hihi. 🙂

  Like

 2. Ik moest zó lachen om al die notitieboekjes en schriftjes die je maar blijft kopen! Máár… ze zijn echt wel mooi. Waar ik telkens weer te veel van koop? Je zult het niet geloven: riemen (tot daar aan toe) en stropdassen! Ik weet niet waar ik dié tic vandaan haal.
  xxx

  Like

  • Riemen kan ik me echt niets bij voorstellen, die koop ik alleen omdat ik ze echt nodig heb. Maar stropdassen, daar heb ik nog nooit van gehoord. Zijn die stropdassen voor jezelf?

   Like

 3. Pingback: Lente Shopkriebels | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s