A lipstick so nice, I bought it twice

Kate RimmelLipsticks zijn echt wel mijn favoriete make up product en daarom heb ik er ook een hele hoop van. En van al die lipsticks heb ik er maar één dubbel. En nee, dat komt niet doordat ik vergeten was dat ik hem al had en hem per ongeluk nog een keer gekocht had. Dit was een lipstick die ik zo fijn vond dat ik hem zowel thuis in mijn stash wilde hebben als altijd in mijn handtas.Het gaat om de Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick van Rimmel London in de kleur 107. Dit is de prachtige berry rode kleur die Kate Moss ook in de campagne draagt. CAMPAIGN-HERO_KateMatte_4

Bron

Nadat ik deze lipstick al een maanden in mijn bezit had, kwam ik op de Beautygloss party een aanbieding tegen voor 3 rimmel producten voor €15. De eerste twee producten had ik snel uitgezocht, maar ik kon niet zo snel een derde bedenken. En toen dacht ik dan koop ik toch twee keer de lipstick and the rest is history.

Kate Moss Rimmel 107De lipstick is een prachtig dekkende frambozen rode kleur. Voor het maken van deze swatch heb ik 1 keer een streep gezet met de lipstick. Swatch Kate Moss Rimmel 107Hier ter vergelijking een afbeelding van mijn lippen met niets erop en daarnaast met de lipstick. Je kan zien dat de lipstick niet volledig mat is. Dat is wel prettig want zo droogt hij je lippen niet zo uit. Na een aantal uren is hij overigens wel volledig mat.

Naakte lippen Lippen Kate Moss Rimmel 107

En hier een full face foto. Zoals je kan zien heb ik de lipstick lichtjes deppend aangebracht. Voor overdag vind ik dat mooier dan een hele intense kleur.

Full face Kate Moss 107De lipstick blijft ongeveer vier uur mooi zitten, maar na een maaltijd moet je hem wel bijwerken. Omdat hij pas na een aantal uren dragen volledig mat wordt, voelt de lipstick niet droog aan. Ik ben erg blij met deze lipstick en draag hem regelmatig. Nu het herfst is zal ik de kleur wel vaker wat intenser dragen, dat past wat meer bij het seizoen.

De Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick van Rimmel London is verkrijgbaar bij de drogist voor €9,49

Heb jij een favoriet product waar je meerdere exemplaren van hebt? Laat het achter bij de reacties!

25 gedachtes over “A lipstick so nice, I bought it twice

 1. de kleur staat je goed! Ik heb van al me lipsticks maar 1. Wel een goed idee om twee van het zelfde aan te schaffen als het een favoriet is.

  Like

 2. Wat gaaf en het staat zo mooi bij je huid! Zelf heb ik laatst laetitia’s red aangeschaft van L’Oreal, ook zeker een aanrader! leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! XO

  Like

 3. Hij is wel echt prachtig! Ik heb het wel met nagellak, zeker goedkopere nagellak waarbij je het gewoon weer vergeet. Maar ik geef het altijd gewoon aan vriendinnen.

  Like

 4. Mooi kleurtje dat je heel goed staat. Groot gelijk dat je er 2 van koopt, heb zelf vaak genoeg spijt wanneer ik een favoriete lipstick niet meer kan vinden, dat ik er niet dubbel van gekocht had.

  Like

 5. Pingback: Flormar Revolution Perfect Lipstick – Aubergine Opencall | Review | Beauty Bits Blog

 6. Pingback: MAC Fashion Revival Lipstick (+ dupes!)| Is het de hype waard? | Beauty Bits Blog

 7. Pingback: If you had to pick one… | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s