L’Oréal Pure Reds Lipsticks | Review

L'Oreal Pure Reds LipsticksToen ik vorige week in de Kruidvat liep zag ik dat je met je klantenkaart korting kreeg op de L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Pure Reds lipsticks. Poe, dat is een hele mond vol. De collectie bestaat uit 4 rode matte lipsticks. Aangezien ik al een hoop rode lipsticks heb, wilde ik deze aanbieding eigenlijk aan mij voorbij laten gaan. Maar toen ik zag dat in de maand oktober voor elke verkochte Pure Reds lipstick €1,00 naar stichting Free a Girl ging heb ik me maar opgeofferd. Volgens L’Oreal biedt de Collection Exclusive een passende kleur lipstick voor elk uiterlijk. Ook zou het door de unieke bestandsdelen zou de lipstick voor intens zachte lippen moeten zorgen.
L'Oreal Pure Reds LipstickDe Pure Reds lipstick zitten in een prachtige verpakking. Een faux leren verpakking, met een voelbare textuur. Daarnaast staat in gouden letters de handtekening van de ambassadrice met daarboven in de gouden sluiting L’Oréal Paris gedrukt. Op de bovenkant kan je met wat creativiteit L’Or lezen, wat goud betekent in het frans. Als je de verpakking sluit hoor je een fijne klik, wat ook luxe aanvoelt. Daar word ik heel blij van.
L'Oreal Paris Pure Reds LipstickVan de 4 kleuropties kocht ik de kleuren van L’Oréal ambassadrices Laetiata Casta (die ik overigens niet ken…) en Blake Lively waarvan ik weet dat ze in Gossip Girl zit/zat. Loopt die serie nog? Ik heb het nooit gevolgd dus ik zou het echt niet weten. L'Oreal Paris Pure Reds LipstickDe kleur van Laetita is een donkerrode kleur met een koele ondertoon. Blake’s kleur is een rood met een neutrale ondertoon en zou dus bij iedereen moeten passen.
Lippen L'Oreal Pure Reds Lipstick Laetitia L'Oreal Pure Reds Lipstick Blake
Hierbij de swatches. Links mijn lippen zonder lipstick, in het midden met Laetitia en rechts met Blake. De lipstick is niet extreem mat, zoals ik dat van bijvoorbeeld MAC gewend ben. Je ziet dat de lipstick wel wat droge velletjes accentueert, maar van veraf is dat gelukkig niet te zien.
IMG_1540 IMG_1537
Links weer Laetita en rechts Blake. Waarbij Blake wat feller is en Laetital wat neutraler en voor elke dag geschikt is. De lipsticks dekken prima en blijven lang zitten. Omdat ze niet helemaal mat zijn, zijn ze ook heel comfortabel. Daarnaast slijten ze mooi, na een uur of zes is er een stain over waar je de rest van de dag mee vooruit. Na één maaltijd en een drankje hoef je het niet bij te werken. Na 2 maaltijden wel, maar dat vind ik eigenlijk prima.

De kwaliteit vind ik zeker vergelijkbaar met duurdere merken zoals MAC. De ingrediënten van de lipsticks kon ik helaas niet achterhalen. Na het dragen van de lipstick voelen mijn lippen zacht en verzorgd aan, dus die claim klopt. Maar op basis van welke ingrediënten dat is, moet ik je helaas schuldig blijven. Al met al een hele fijne lipstick in vier verschillende roodtinten, voor ieder wat wils. Ik ben erg blij met deze aankoop en stichting Free a Girl denk ik ook.

De L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Pure Reds lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en parfumeries voor €14,99 en online bij Bol.com.


Koop jij ook sneller een beautyproduct als (een deel van) de opbrengst naar een goed doel gaat?

28 gedachtes over “L’Oréal Pure Reds Lipsticks | Review

  1. zo mooi 🙂 rood staat je echt goed. ik moet ze eens gaan testen in kruidvat 🙂 alsof ik nog niet genoeg rode lippenstiften heb 😀

    Like

  2. Pingback: Lipstick No-buy? | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s