The Body Shop Nagellak | Review

The Body Shop ShoplogThe Body Shop heeft half september Colour Crush nagellak in 24 verschillende kleuren toegevoegd aan het al bestaande uitgebreide assortiment van huidverzorging en make up. The Body Shop Colour Crush nagellak  heeft geen agressieve chemicaliën (zoals formaldehyde-hars, formaldehyde en kamfer), is veganistisch en is verrijkt met het verzorgende bestanddeel Community Fair Trade marula-olie. Je zag ze al voorbij komen in mijn shoplog van afgelopen maandag, waarbij ik de tweede nagellak voor de halve prijs kocht. Voor deze review heb ik uiteraard de nagellak voor jullie uitgeprobeerd.
TheBodyShopNagellakDe nagellak zit in strak vormgegeven glazen flesjes met een zilveren dop. Aangezien ik dol ben op zilver vind ik ze er fantatisch uitzien. Op de dop zit een sticker met het The Body Shop logo en de inhoud. Elk flesje bevat 6.8mL wat minder is dan in een gemiddeld nagellakflesje. Ter vergelijking een Essie nagellakje bevat 13.5mL product, bijna twee keer zo veel. De nagellak heeft een mooi afgerond breed kwastje waarmee je makkelijk kunt lakken.

Aan de andere kant van het flesje bevind zich een etiket met het nummer en de naam van het nagellakje. Als producten een creatieve naam bevatten krijgen ze van mij bonuspunten. Als je het etiket opent vind je daar alle ingrediënten. Voor mij persoonlijk zijn de ingrediënten van een nagellak niet zo van belang omdat ik geen gevoelige handen of ogen heb, maar het is toch fijn dat je het makkelijk kan vinden.
The Body Shop Nagellak De enige kleur die ik één week heb gedragen was de kleur 410 Deeply in Love, een aubergine kleur die echt goed bij de herfst past. Hij dekte eigenlijk met 1 laagje al prima, maar 2 laagjes vind ik toch wat mooier. De nagellak droogt snel op, wat ook erg prettig is en hij glanst van zichzelf al heel mooi. Als ik haast had en van plan was maar één dag de nagellak te dragen zou ik zo met één laagje en zonder topcoat de deur uit gaan. Na 4 dagen dragen met een top en basecoat begon ik de eerste chips te zien. Dit is voor mij echt heel gebruikelijk. Dus wat dat aangaat ben ik heel tevreden.
The Body Shop NagellakDe andere kleuren heb ik op één nagel geswatched, maar niet een hele week gedragen. Kleur 420 A Grape Affair is een lila kleur die na één laagje al mooi dekt, maar waarbij ik toch twee laagjes op mijn wijsvinger heb aangebracht. Lila is echt mijn favoriete kleur, dus daar heb ik al heel veel exemplaren van…
The Body Shop NagellakDe volgende kleur is 620 Got the Blues een koele lichtblauwe kleur die ook twee laagjes nodig heeft om goed te dekken. Deze zie je op mijn middelvinger. Het is echt een prachtige kleur voor met name de winter en het voorjaar.
The Body Shop NagellakAls laatste heb ik 740 Smoky Rose aangebracht een pikzwarte kleur op mijn ringvinger. Ik wist eigenlijk niet zo goed welke kleur ik nog wilde hebben, maar aangezien de tweede nagellak voor de halve prijs was heb ik deze uitgekozen. Ik had nog geen zwart in mijn nagellakstash en ik dacht het vast nog een keer te gebruiken voor een nailart. Hoewel ik verschrikkelijk slecht ben in nailart, maar dat is weer een heel ander verhaal. Smoky Rose dekt pas na twee laagjes, maar is dan ook echt intens zwart.
The Body Shop Nagellak Deeply in LoveIk vind deze kleurtjes eigenlijk best leuk staan, zo met z’n viertjes. Het enige wat nog ontbreekt is een mooie roze kleur. Misschien wel zoals Essie Watermelon waar ik al eerder een blogpost over schreef.

Al met al ben ik erg tevreden over deze nagellakjes. Veel verschillende kleuren, ze lakken makkelijk, dekken goed en blijven lang zitten. Het enige nadeel is dat er vergeleken met andere lakjes relatief weinig nagellak inzit, maar ze zijn helemaal niet zo duur. En al helemaal niet in de aanbieding. Het is geschikt voor mensen die agressieve chemicaliën vermijden en houden van veganistische producten. Echt een aanrader deze nagellakjes.

The Body Shop Colour Crush nagellak kost €6,00 en is verkrijgbaar in The Body Shop winkels en online.

Heb jij al wel eens make up van The Body Shop geprobeerd?

 

 

23 gedachtes over “The Body Shop Nagellak | Review

 1. Mooie kleuren, die blauwe vind ik erg leuk, maar de aubergine zou ik ook daadwerkelijk dragen. Vier dagen klinkt niet slecht, al heb ik langzaamaan de hoop opgegeven dat er iets langer dan een dag bij mij blijft zitten.

  Like

 2. Wauw ziet er super mooi uit. Het zijn allemaal mooie kleuren! Ik vind de rode kleur het mooist voor nu, net zoals zwart. 🙂 Ik vind ze allemaal te leuk 😉 Nee, nog nooit make-up gebruikt van TBS!

  Like

  • Nee, zwarte nagellak is normaal gesproken ook niet echt iets voor mij. Maar ik kon even geen andere kleur bedenken die ik leuk vond. Maar nu ik hem heb, ben ik er eigenlijk best blij mee.

   Like

 3. Pingback: Lila Love | Beauty Bits Blog

 4. Pingback: Black and Gold | The Body Shop nagellak | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s