Unboxing Pearl Lifestyle Box

Unboxing Pearl Event Box
Wat is de Pearl Lifestyle Box en wat is het Pearl Event vraag je je misschien af. Heeft het iets met brillen te maken? Nee, hoewel ik overigens wel part-time brillendraagster ben.  Misschien iets met parels, ofzo. Nee niks van dat alles. Het is een event wat dit jaar voor de tweede keer op 25 en 26 oktober in de Jaarbeurshallen in Utrecht gehouden wordt. En daar kan je nog kaartjes voor kopen. Oh, wat je daar kan doen en wat er daar is wil je graag weten; dat ga ik allemaal uitleggen in deze blogpost.

Aangezien ik zelf nog nooit op het Pearl Event ben geweest, omdat ik vorig jaar nog niet wist dat het bestond, moet ik het doen met informatie die op de website staat.

Pearl Your Lifestyle Event is een Urban lifestyle beurs met een unieke beleving voor de hippe trendy man en vrouw. Pearl staat erom bekend dat het verschillende culturen onder één dak samenbrengt. Daarnaast gaat Pearl voor een beleving waarbij je je verborgen talenten ontdekt en waar entertainment erg belangrijk is.

Er zijn zes verschillende thema’s Beauty, Health, Fashion, Blackhairplein, Food & Drink en Lifestyle. Dit is verschrikkelijk breed en er is dan ook van alles te doen. Het Blackhairplein wordt trouwens in samenwerking met de meiden van MyBlackHair in elkaar gezet, die ook verantwoordelijk zijn voor The Bloggers Page. Daar heb ik ook een blogpost over geschreven.

Even een greep uit het programma:

  • Een workshop over kroeshaar met vlogger Samantha Pollack
  • Foundation tips en tricks van Double Beauty met verschillende make up merken
  • Zelf ruiken, zien en uitproberen hoe arganolie wordt gemaakt
  • Je toekomst laten voorspellen door een tarotist
  • En natuurlijk veel lekkere hapjes en drankjes.

Ik was na het lezen over het event enthousiast en heb in plaats van een kaartje kopen voor nu €15,95 (destijds waren ze in de vroege voorverkoop nog goedkoper) een Pearl Lifestyle Box gekocht voor €15,00. Waarbij je een kaartje krijgt en wat gratis goodies. Wat toch echt een hele goede deal is. En dan nu eindelijk de inhoud, hèhè.
Unboxing Pearl Event BoxZullen we maar gelijk met het belangrijkste beginnen. Het toegangskaartje en een flyer van het event. Ik heb het toegangskaartje gelijk na het maken van deze foto’s met een magneetje op de koelkast vastgemaakt, dan vergeet ik het in ieder geval niet. En kan ik het ook niet kwijtraken.
Unboxing Pearl Event BoxEen hele hoop verschillende samples van het haarmerk Mizana. Onder andere een olie, stylingproducten en producten voor onbehandeld en behandeld kroeshaar. Gelukkig zit er een boekje bij, zodat ik kan nalezen wat waarvoor dient. Mizani is opgericht in de VS en is een merk voor black en mixed hair onder de vlag van L’oreal. Ik kende dit merk al, omdat mijn kapper dit gebruikt. Ik had hiervan ook de shampoo en conditioner voordat ik een keratinebehandeling had ondergaan. Deze bevielen mij erg goed. Dit zijn een hele hoop samples die niet allemaal geschikt zijn voor mijn haar, maar gelukkig kan ik een deel weggeven aan mijn zus.
Pearl Lifestyle BoxDe Nature Sweet Honey Rose Treatment van Ill Sisters of Nature. Dit is een merk wat betaalbare en natuurlijke haarverzorging biedt en is verkrijgbaar via de website www.ohmyhair.nl. Oh My Hair verkoopt haarproducten en -accesoires voor kroes, krullend en relaxed haar. Behalve deze box heb ik nooit eerder daar wat besteld, maar dat ga ik zeker doen als dit product bevalt.
Pearl Lifestyle BoxTenslotte nog Mascha’s Grazia die ik als Beautygloss-liefhebber natuurlijk al lang in mijn bezit had. Een full size Kératine Repair van Andrelon. Een 1 minuut masker die droog en beschadigd haar zou moeten herstellen. Ik denk dat hier nog wel een review van op mijn blog komt. Een kadobon van Zalando voor €10,00. Deze komt natuurlijk altijd goed van pas. En Braziliaanse nailart stickers van het merk Dynasty. Ik kende dat merk nog niet, maar ik ben zo slecht in nailart dat alle hulpmiddelen goed van pas komen.

Het Pearl Event heeft als doel een huishoudbeurs te zijn voor multicultureel Nederland. En daar bedoelen ze niet alleen de nederlanders van (oorspronlijk) buitenlandse komaf mee, maar álle nederlanders. Ik zal zelf 25 oktober naar de beurs gaan met mijn zus en uiteraard achteraf een verslag posten.

Had jij al van dit event gehoord en lijkt het je wat?

18 gedachtes over “Unboxing Pearl Lifestyle Box

  1. Wauw, voor 15 euro krijg je echt behoorlijk veel zeg, leuk! Het klinkt als een heel tof event, gaaf dat ze zoiets organiseren. Heel erg veel plezier alvast, ik kijk uit naar je verslagje!

    Like

  2. Pingback: Pearl Your Lifestyle Event 2014 | Beauty Bits Blog

  3. Pingback: Unboxing Good Buy box | Miss Lipgloss Webshop | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s