Is het de hype waard? | Real Techniques Kwasten

Real Techniques Kwasten | de hype waard?Toen ik de door beautybloggers gekocht tag invulde, kwam ik er achter dat ik aardig wat gehypte beautyproducten heb. Naar aanleiding daarvan kwam ik op het idee om op elke eerste maandag van de maand een ‘Is het de hype waard?’ artikel te maken. Zijn die producten echt zo goed, was het massa hysterie of was het goede PR?  Als eerst aan bod de Real Techniques kwasten.

Real Techniques kwasten zijn ontwikkeld door Sam en Nic Chapman, twee engelse zussen en visagisten. Op internet zijn ze beter bekend als Pixiwoo. Zij waren een van de eersten in 2008 al die succesvol werden op YouTube met het plaatsen van make up tutorials. Daarnaast hebben ze een blog en geven ze make up workshops. En sinds een aantal jaar hebben ze de Real Techniques kwasten gelanceerd. Dit zijn kwasten gemaakt van synthetische haren die geschikt zijn voor zowel poeder, crème als vloeibare producten.

Real Techniques Kwasten | de hype waard?Na de lancering van de kwasten waren alle nationale en internationale beautybloggers en -vloggers er laaiend enthousiast over. De kwasten worden in verschillende sets gekocht: een core collection (voor de make up basis in oranje), een starter set (oogschaduwkwastenin het paars), duo fibre collection (in het wit) en Sam’s en sinds kort ook Nic’s picks. Bij de core collection en starter set krijg je ook nog een mooie stevige zwarte hoes waarin je de kwasten kunt bewaren, recht op kunt laten drogen met de haartjes naar beneden of ze fijn mee op reis kan nemen. Daarnaast worden verschillende kwasten ook individueel verkocht.

Real Techniques Kwasten | de hype waard?Ik heb eigenlijk alle collecties, behalve de meest recente Nic’s picks, en wat losse kwasten. Ik ben namelijk ook erg enthousiast over de kwasten. De kwasten zijn multi-inzetbaar, van goede kwaliteit en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze zijn vergeleken met bijvoorbeeld MAC-kwasten spotgoedkoop. Daarnaast blijven de kwasten lang mooi, verharen ze niet en worden ze na het wassen ook weer écht schoon. Ik denk dat je als beginnende make up enthousiast met het kopen van de core collection en starter set een geweldige basis hebt om mooi make up aan te kunnen brengen waar je nog jaren mee vooruit kan. Ik raad deze kwasten daarom van harte aan. Concluderend waren ze en zíjn ze de hype nog echt waard.

Real Techniques kwasten zijn in Nederland helaas niet in de winkel verkrijgbaar. Je kan ze bestellen via webshops zoals boozyshop.nl, Alice & Jo en Bol.com. De prijzen en verzendkosten verschillen behoorlijk per webshop, dus let daar op als je ze wilt kopen. In Engeland zijn ze in de Boots en Superdrug verkrijgbaar.

31 gedachtes over “Is het de hype waard? | Real Techniques Kwasten

 1. Je hoort inderdaad onwijs veel verhalen over deze kwasten. Ze lijken mij geweldig en ik wist helemaal niet dat bol.com ze verkocht!

  Like

 2. Love them! Ik heb ze in juli gekocht bij Superdrug, ze hadden ook nog eens actie 3 halen 2 betalen! Mijn zusje en ik hebben ingeslagen 🙂 Ze zijn gewoon heerlijk en perfect! PS. ik heb je genomineerd voor de 5 reasons why I smile tag 🙂 Mijn artikel staat nu online met de 5 reasons why I smile + verdere regels! Ik hoop dat je het leuk vind, en even een kijkje neemt en de tag overneemt 🙂 X Liefs

  Like

  • Dan is voor de meeste werkende mensen net het salaris binnen 🙂 Grapje! Ik wil mensen niet aanzetten tot aankopen, maar gewoon eerlijk informeren over populaire producten.

   Like

 3. Ik heb zoeva kwasten ben daar wel tevreden over, zijn deze echt zoveel fijner? Wist trouwens niet dat dit van de pixiwoo dames was, doen ze goed!

  Like

 4. Pingback: Is het de hype waard? | Lady Speedstick Deodorant | Beauty Bits Blog

 5. Pingback: Is het de hype waard? | Carmex Lipbalsem | Beauty Bits Blog

 6. Pingback: Is het de hype waard? | Bioderma Micellair Water | Beauty Bits Blog

 7. Pingback: Is het de hype waard? | Clarisonic | Beauty Bits Blog

 8. Pingback: Mijn twee favoriete MAC oogschaduwkwasten (217 & 239) | Review | Beauty Bits Blog

 9. Pingback: Is het de hype waard? | Too Faced Shadow Insurance | Beauty Bits Blog

 10. Pingback: 40 Beauty Questions Tag | Beauty Bits Blog

 11. Pingback: Mijn 10 favoriete beautyproducten uit 2015 | Beauty Bits Blog

 12. Pingback: Real Techniques Miracle Complexion Sponge | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s