The Seven Sins of Beauty Tag

7 sinsOoit in 2012 al begonnen op YouTube en nu langzaam doorgedrongen in de beautybloggers wereld: The Seven Sins of Beauty Tag. Geïnspireerd op de 7 dodelijke zonden, maar nu met een beautytwist. Ik ben al een tijdje geleden getagd door Maroussia van Confidencebeauty (heel erg bedankt!). Op naar mijn antwoorden!

Lust Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?

Ik moest mijn telefoon checken dus dat zegt wel iets over hoe hoog die staat. De NYX Butter Gloss, die kan in in Nederland niet vinden. Hoewel ik dit jaar in Londen en Florence, Italië ben geweest heb ik het daar ook niet gevonden. Het zou een goed dekkende, langhoudende lipgloss moeten zijn, maar dat kan ik op dit moment helaas (nog) niet bevestigen. Als ik ooit weer in de Verenigde Staten kom, moet ik er toch maar weer naar op zoek.

Gulzigheid Welk merk komt het meeste voor in je stash?

Zonder twijfel MAC. Ik heb een MAC foundation, een aantal oogschaduws en oogschaduwpaletten, een highlighter, poeder, kwasten en verschrikkelijk veel lipsticks. En elke keer als ik een MAC zie, loop ik toch weer langs de counter…
MAC Stash FlashHebzucht Wat is je duurste item uit je stash?
Oef, mijn Armani Luminous Silk Foundation. Deze heb ik in Londen bij Selfridges gekocht voor £35,50 omgerekend €44,56. In Nederland is het verkrijgbaar voor €48,00 via de Bijenkorf, maar helaas niet in mijn huidskleur. In Londen was het dus een fractie goedkoper, maar alsnog heel prijzig. Maar dat verwacht ik eigenlijk ook van een heel luxe merk. Van dit product zal nog een review op mijn blog verschijnen.

Luiheid Welk product durf je te vergeten door luiheid?

Het product dat ik regelmatig vergeet,  is een gezichtsprimer. Meestal denk ik er pas aan als mijn foundation al op mijn gezicht zit en dan vind ik het zonde om mijn foundation en concealer en meestal ook al mijn poeder eraf te halen om weer opnieuw te starten. Dus eigenlijk geen luiheid maar meer een combinatie van vergeetachtigheid en gierigheid.

Woede Met welk product heb je een haat/liefde relatie?

Dat zijn zeker crème oogschaduws, paintpots. In theorie zou je ze als oogschaduwbasis moeten kunnen gebruiken of als oogschaduw. Maar bij mijn vettige oogleden moet ik er eerst nog een vloeibare oogschaduwbasis onder doen zoals de Too Faced Shadow Insurance, voordat ik het als oogschaduwbasis kan gebruiken. Dus soms heb ik vloeibare oogschaduwbasis op,  een paintpot of crème oogschaduw en dan nog poederoogschaduw, dat is wel erg dubbelop.
Oogschaduwbasis, PaintpotJaloezie Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf.
Eigenlijk baal ik met name dat ik dit product nog nooit voor mijn huidskleur gevonden heb. Namelijk een poeder om mee te shapen. Ik heb zo’n niet gedefinieerd gezicht dat ik dit namelijk wel kan gebruiken. Ik heb bij Sleek bijvoorbeeld de Dark Contour Kit gekocht om mee te shapen en de dark kleur heeft precies mijn huidskleur, dus daar schiet ik niks mee op. Aangezien ik bij poeders, foundations of concealers eigenlijk altijd de donkerste of geen kleur heb, heb ik nog niks gevonden om mee te shapen. Iemand nog tips daarvoor?

Trots Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Als ik ’s ochtends opsta en ik heb nog totaal geen make up op zou ik zeggen concealer. Gelijk de donkere kringen onder mijn ogen wegwerken en ik voel me weer meer mens. Als ik wel mijn dagelijks make up al op heb en ik wil me beter voelen is het antwoord rode lipstick. En daar heb ik gelukkig heel veel opties voor. Het tilt je look gelijk naar een hoger niveau, alsof je er veel moeite voor gedaan hebt. Maar ook op een dag waarop ik me prima vind, grijp ik toch gauw naar rode lipstick. Daar word ik altijd blijer van.

Een fractie van mijn rode lipstick opties

Een fractie van mijn rode lipstick opties


Dit waren dan mijn antwoorden op de Seven Sins of Beauty tag. Het was wel leuk om een keer over mijn ‘beautyzonden’ te moeten nadenken. Ik tag Melissa, Madeleine en Lauren.

En natuurlijk iedereen die graag de tag wil overnemen!

20 gedachtes over “The Seven Sins of Beauty Tag

  1. Wat een leuke tag 🙂 love rode lippenstick too 😍 ik heb helaas nog niks van Mac! Wie weet binnenkort… Wat lief dat je mij hebt getagd! Ik was vorige week ook al getagd door iemand anders, de blogpost staat vandaag in de planning als ik het goed heb 😉 liefs!

    Like

  2. Pingback: 7 Sins Tag – Beauty & Blogger Style | Made by Leine

  3. Heel leuk dat je deze tag ook hebt gedaan! Gezichtsprimer gebruik ik ook niet vaak, maar ik vergeet het niet; bij mij blijft mijn make-up als ik het afpoeder wel de hele dag zitten meestal en heb nog geen primer gevonden waar mijn huid goed op reageert!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s