Topshop in Zalando

Topshop in ZalandoToen ik in juli in Londen was, ben ik uiteraard wezen shoppen waaronder bij de Topshop. Topshop heeft trendy kleding, maar je kunt er ook terecht voor mooie basics. In Nederland hebben we helaas alleen een kleine Topshop selectie in de Bijenkorf in Amsterdam. Ik kon in Londen eigenlijk niks leuk vinden, behalve één ding.

Het enige wat toen mijn oog trok was een Kimono, waarvan mijn zus ook gelijk zei: Ik wist dat je die ging pakken. Over het algemeen draag ik veel basics met eigenlijk zwart/wit als basis met af en toe een accentkleur, maar op deze kimono was ik gelijk verliefd. Kimono’s zijn afgelopen zomer trendy geworden en je zag ze dus ook overal hangen. Maar ik was nog niet in de verleiding gekomen, totdat ik deze zag.

IMG_0947IMG_0944

Ik vond de kleuren het model prachtig, maar met name het patroon. Hier even een close up.

IMG_0945Het heeft een typisch aziatische print met vogels, bloemen en een mooi kleuraccent met dat oranje. Maar is zwart genoeg dat ik hem toch de laatste tijd erg veel gedragen heb. En het geeft gelijk iets bijzonders aan een basic zwart/witte outfit.

Terwijl ik deze post ingepland had staan, kreeg ik gisteren een mailtje van Zalando dat zij ook Topshop (en Topman) producten gaan verkopen. Dit is zo’n goed nieuws, je hoeft nu niet meer naar Amsterdam of Londen, maar kan de kleding gewoon lekker gratis thuis laten bezorgen.

Klik hier voor Topshop in Zalando. En hier voor mijn kimono, zij noemen het een tuniek, maar wij weten wel beter. De kimono kost €59,95, ik heb er in Londen omgerekend €58,77 voor betaald, dus de prijzen zijn vergelijkbaar.

Was je al bekend met Topshop of was je plan er iets te gaan kopen?

7 gedachtes over “Topshop in Zalando

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s