Door beautybloggers gekocht tag

IMG_0410Vandaag heb ik voor het eerst een tag voor jullie. Deze is bedacht door Vera van Veracamilla en geïnspireerd op de ‘Beautybloggers made me buy it’ tag die op YouTube rondgaat. Het leek mij het een erg leuke tag, want ik denk dat (bijna) iedereen die beautyblogs leest wel een Beauty wishlist in hun telefoon heeft staan gebaseerd op reviews. Nou snel op naar de acht vragen en waarschijnlijk nog wel belangrijker mijn antwoorden.

Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?

Dat is een hele lastige vraag. De meeste beautyproducten die ik koop, koop ik eigenlijk alleen nadat ik een review heb gelezen. En ik volg heel veel beautybloggers, zowel nederlandse als engelse. Ik denk toch dat ik het meest door Vera zelf heb gekocht. Zij schrijft heel veel reviews, met relatief veel budgetproducten en die probeer ik toch wel het snelste uit.


Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?

Ook van Vera een nagellakduo van de H&M waar ik nog steeds erg tevreden mee ben. Echt supermooie en goedkope set bestaande uit een roze nagellak City en een roze glittertopcoat Zoo. Ik draag deze met veel plezier. Als zij er geen review over had geschreven, had ik denk ik nooit naar H&M nagellakjes omgekeken. Ik had even teruggezocht en de review was uit juli 2012, dus al ruim twee jaar oud. Ik wist eigenlijk niet dat ik de nagellak al zo lang had.

Ik was er zo blij mee dat ik een Nail of the Day naar mijn zus had ge-appt

Ik was er zo blij mee dat ik een Nail of the Day naar mijn zus had ge-appt

En het laatste?

Op het moment dat ik deze blog typ is dat de Armani Luminous Silk Foundation. Deze heb ik afgelopen juli in Selfridges in London gekocht. Ik heb hem om eerlijk te bekennen nog niet gebruikt. Ik gebruik nu nog met name mijn NARS Sheer Matte foundation, waar ook al een review over verschenen is. Maar de Armani foundation verwacht ik tijdens de koudere maanden meer te gebruiken, dan is mijn huid minder vet. Hier volgt natuurlijk tegen die tijd een review over. Maar om heel eerlijk te zijn ben ik afgelopen week in Florence geweest en daar zit een Sephora. Daar verschijnt volgende week een shoplog over op mijn blog, dus dat zijn mijn echte laatste aankopen.


Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?

Veruit het duurst was de Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Dat is een hele mond vol en het kost ook een flinke duit, namelijk €130 per 75mL. Deze koop ik eigenlijk alleen als er minimaal 20% korting op is. Ik koop altijd de 75 mL versie en niet de 50 of 30mL versie, want de grotere pot is goedkoper per mililiter. Het is een serum dat voor mij echt wonderen doet. Mijn huid is gehydrateerd, egaler en puistjes verdwijnen sneller. Dit product gebruik ik echt zonder uitzondering elke avond in mijn huidverzorgingsroutine. Het is zeker erg prijzig, maar het geld echt waard. Ik vind dit echt wel een investering, maar ik bezuinig niet op huidverzorging.


Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?

Met name huidverzorgingsproducten. Niet echt een miskoop, want het product werkt wel. Alleen was ik er met mijn gevoelige huid allergisch voor en kreeg ik dus uitslag. Dit zijn helaas vaak wel wat duurdere producten, zoals de Clarins Exfoliating Toner. Deze heb ik weggegeven aan mijn zus, want haar huid is minder gevoelig.


Welk gehyped product heb ook jij in je stash?

Ehm, welke niet. Heb je even? Urban Decay Naked 2 Palette, MAC Riri en Ruby Woo, Bioderma, Too Faced Shadow Insurance, Real Techiques en MAC kwasten, Sleek paletten, Shu Uemura wimperkrullers, Clarisonic Mia 2 en ik denk nog veel meer.
IMG_0405
Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/meer over mogen schrijven?

Bourjois Volume Clubbing mascara, was jaren mijn go to mascara. Het gaf supersnel lengte, volume en hield mijn wimpers in de krul. Daarnaast bleef het heel goed zitten. Tegenwoordig probeer ik telkens nieuwe mascara’s uit dus wissel ik heel veel af. Ik zou deze zeker weer moeten kopen, als het in de aanbieding is uiteraard.


Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?

Ik denk dat dit toch met name de huidverzorgingsproducten zijn. Via Willemijn van LiveLifeGorgeous kwam ik op het spoor van arts-onderzoeker Jetske Ultee  en Paula Begoun van Paula’s Choice. En als ik dan een favoriet huidverzorgingsproduct moet kiezen dan is dat wel mijn Paula’s Choice Skin Perfecting 1% BHA Lotion met salicylzuur. Dit product heeft uiteraard naast vele anderen mijn huid echt verbeterd, en zorgt voor minder mee-eters en puistjes. En als ik moet kiezen tussen make-up en huidverzorging, dan ga ik altijd voor huidverzorging.
IMG_0415
Zo, de eerste tag op mijn blog is een feit. Erg leuk bedacht door Vera van Veracamilla.nl. Als je de tag wilt overnemen doe het gerust, maar vermeld dan wel de blog van Vera erbij.

Ik ben benieuwd wat jullie beste aankoop geïnspireerd door een beautyblogger was, misschien kan ik er nog wat inspiratie uithalen. Als je de tag al hebt ingevuld, laat dan een comment met de link achter, dan kan ik het alsnog lezen.

17 gedachtes over “Door beautybloggers gekocht tag

 1. Echt een super leuk tag. Misschien dat ik hem zoals jij doe (met tekst), want een video opnemen doe ik niet heel erg graag.Je duurste aankoop mag er wel wezen he, 130 Euro? Nuja, je huid is er wel blij mee ;).
  Ps. ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  Liked by 1 persoon

  • Ik was persoonlijk ook verbaasd over mijn duurste aankoop. Ik dacht eerst dat het vast mijn Urban Decay Naked Palette was, maar helaas… Ik heb de tag uitgeschreven, want op dit moment blog ik alleen (nog) maar en ik wilde hem wel graag doen.

   Like

 2. Zo jij hebt bijna alle holygrails in je bezit… Ik laat me niet alleen door bb-blogger inspireren qua make-up maar ook bijv. het aannemen van een gezonde levenstijl. Cynthia heeft me bijv. geinspireerd om gezonder te leven en ben inmiddels al 20kg kwijt 🙂

  Like

 3. Pingback: 6 Redenen waarom ik dol ben op mini’s | Beauty Bits Blog

 4. Pingback: Is het de hype waard? | Real Techniques Kwasten | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s