The Body Shop Body Sorbet | Review

IMG_0033
Deze zomer heb ik met het warme weer dankbaar gebruik gemaakt van een nieuw product van de The Body Shop een Body Sorbet. Ik was eigenlijk niet van plan om hem te kopen. Na het lezen van wat reviews van bekende bloggers dacht ik dat het eigenlijk een gehypte bodylotion was, maar toen ik hem begin mei op de Beautygloss Party de 18+ editie van Mascha voor de officiële verkoop tegenkwam voor slechts 6 euro was ik toch geïnteresseerd. Op de stand van de bodyshop waren 3 geuren aanwezig, welke 3 weet ik niet meer precies. Ik koos voor Moringa omdat de meest neutrale en minst zoete geur was naar mijn mening. En in de zomer ga ik niet voor hele zoete geuren, omdat ik geen insektenmagneet wil zijn.

Dit is wat the Body Shop zelf over de body sorbets zegt. De nieuwe lichte en fruitige Body Sorbets geven een frisse sensatie op de huid. Voor een perfecte hydratatie zonder een plakkerig gevoel, de hele dag lang. De nieuwe Body Sorbets bevatten 100% biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Guatemala die de warme zomerhuid verzorgt, verfrist en verzacht.

De body sorbet zit in een tube, wat ik sowieso al een pluspunt vind. Lekker hygienisch en het product droogt niet uit. De tube is transparant, dus je kan aan de buitenkant nog precies zien hoeveel er in zit. Het product zelf heeft echt de structuur van een sorbet, niet van een lotion of bodybutter, maar het is compleet nieuw. Het is heel moeilijk te omschrijven een soort van combi van ouderwetse slushpuppies en zeepsop. Eigenlijk moet je dit gewoon zelf gaan proberen in The Body Shop.

IMG_0036

Als je het aanbrengt op de huid is heerlijk verkoelend en binnen enkele seconden opgenomen in de huid. Echt ideaal op een warme zomerdag waarbij alles toch snel plakkerig aan kan voelen. Daarnaast is het product echt heel zuinig in gebruik, je hebt voor je hele lichaam, maar een klein beetje nodig.

Zoals je kan horen ben ik erg enthousiast, het enige nadeel vind ik dat het in de winter voor mijn huid niet hydraterend genoeg zal zijn. Dan stap ik gewoon weer over op de Body Butters van The Body Shop. Voor mensen met een gevoelige huid is denk ik ook van belang dat het product parfum bevat. Gelukkig zet The Body Shop altijd de volledige ingrediëntenlijst op de website. Daar zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

The Body Sorbets zijn in de geuren Pink Grapefruit, Mango, Moringa, Satsuma en Strawberry verkrijgbaar via de filialen van de The Body Shop of online voor € 11,00. The Body Shop heeft regelmatig acties in de winkels of online waarbij het 2e product voor de halve prijs of gratis beschikbaar zijn, dus houd ze in de gaten. Maar als je de volledige prijs betaalt, weet je ook dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.

 

 

 

 

3 gedachtes over “The Body Shop Body Sorbet | Review

  1. Wat jammer dat het voor de winter nét niet voedend genoeg is. Ach, dan heeft TBS nog een aantal heerlijke body butters om uit te kiezen 😉 Het lijkt me een heerlijk (verkoelend) product! Veel plezier ermee.

    Like

  2. Pingback: So I’ve been shopping lately… | Shoplog | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s