Mijn technologietasje

IMG_0307
Ik kan me voorstellen dat je bij het lezen van deze titel denkt: wat is ‘een technologietasje’. Om dit iets duidelijker te maken, een beetje achtergrondinformatie over mij. Op mijn werk in het ziekenhuis ben ik heel georganiseerd. Alles in mijn doktersjas heeft een duidelijk plekje en ik denk over elke patient heel gestructeerd na. Onderweg ben ik ook nog redelijk georganiseerd. Als ik op reis ga, zit mijn koffer zit vol met allerlei tassen waarvan ik precies weet wat in welke tas hoort. Zo ook mijn handtas: naast mijn make-uptasje, werkspullentas, noodgevallentasje en allerlei andere zaken zit er ook een technologietasje in. Wat daar in zit, ga ik vandaag met jullie delen.

IMG_0311

Valt me nu pas op hoe matchy-matchy alles is…

Mijn technologietasje is eigenlijk een make-uptasje wat ik jaren geleden bij de H&M heb gekocht en waar ik al mijn technologie gerelateerde spullen voor onderweg in bewaar. In mijn geval dus benodigdheden voor mijn Iphone 4. Zoals alle Iphone-bezitters wel weten is het ‘a smart phone, with a dumb battery’. Dus eigenlijk prima telefoon, jammer dat de batterij zo verrekte snel leeg gaat. Daar heb ik meerdere oplossingen voor in mijn technologietasje zitten.

IMG_0318 IMG_0319
Dus het eerste item in mijn technologietasje is mijn Duracell 5 uurs mobiele oplader, deze heb ik ooit na een review van Cynthia, een Nederlandse beautyblogger gekocht via Bol.com Hij wordt geleverd met een los stukje waarmee je de oplader in het stopcontact kan opladen en op de voorzijde kan je middels LED-lampjes zien hoe vol de oplader zit. Daarnaast komt hij met een USB kabel die helaas niet op de Iphone past. Maar je kan je eigen Iphone oplader in de de USB uitgang stoppen. Helaas was mijn eigen USB kabel gesneuveld, maar gelukkig kon ik een nieuwe kopen bij HEMA. En hij is ook nog mooi roze, volgens mij was het ook in het wit beschikbaar, maar ik blijf van binnen toch nog altijd een klein meisje. Deze kabel sluit ik ook aan op de originele Iphone oplader welke ook in mijn technologietasje zit. Of je met de Duracell oplader echt vijf uur extra kan praten hangt van je eigen telefoon en het gebruik af. Maar als hij vol zit kan ik meestal mijn telefoon van 4% naar 60% opladen. Daar kan ik echt wel nog een dag mee vooruit.

IMG_0317 IMG_0315
Naast al deze oplaadgerelateerde zaken heb ik ook een koptelefoonhouder van de HEMA in mijn technologietasje zitten. Het is niet alleen vrolijk gekleurd, maar ook erg praktisch. De houder voorkomt dat mijn oortjes helemaal in de knoop raken waar ik echt een hekel aan heb. En je kan hem aan je kleding vastklippen, echt heel handig.

Wat oplaadmogelijkheden betreft overdrijf ik het misschien een klein beetje, maar  een technologietasje is toch wel verrekte handig. Wat nemen jullie mee om je smartphone op te laden of kun je wel een dagje zonder?

6 gedachtes over “Mijn technologietasje

    • Bedankt voor je reactie! Ik gebruik de oplader vooral als ik geen Wifi heb, dan loopt mijn batterij echt snel leeg. Dan heb ik mijn oplader echt nodig. Gelukkig kan je tegenwoordig overal zo’n oplader kopen. Ik heb ze bij de HEMA gezien, maar ook zelfs bij de Albert Heijn.

      Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s