Marc Jacobs Daisy Dream | Review

IMG_0062
Je hebt er de afgelopen tijd vast over gehoord of gelezen: Marc Jacobs komt met een nieuwe variant van de Daisy geur uit. Vorige week was er zelfs een heuse pop-up tweetshop in de Bijenkorf in Amsterdam waar je middels tweets Marc Jacobs items kon winnen. Helaas kon ik er zelf niet heen, maar heb ik gelukkig Daisy Dream al enkele weken in bezit. Ik was al fan van de Marc Jacobs Eau so Fresh, dus toen ik afgelopen juli in Londen bij Selfrdges aan de nieuwe geur kon ruiken was ik gelijk verkocht.

Zoals altijd zijn alle geuren uit de lijn prachtig vorm gegeven  Deze keer bevat het ontwerp geen 3-dimensionale madeliefjes (daisies), maar platgedrukte daisies op de bovenste helft van de fles en op de dop met gouden details. Het parfum is ook lieflijk babyblauw gekleurd, maar is bij aanbrengen gelukkig gewoon transparant. Ik heb in ieder geval nog geen blauwe vlekken in mijn witte t-shirts bespeurd.

IMG_0069
Maar het allerleukste van het aanbod in Selfridges was dat je bij aanschaf van het parfum twee gratis mini’s kreeg. Toen ik dat hoorde was ik natuurlijk extra enthousiast. Zijn ze niet schattig, er zit helaas geen spraydopje op, maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.

IMG_0078
Genoeg over de mooie flesjes, waar ruikt het eigenlijk naar. Het is echt een zomerse geur, die fris is maar ook bloemig en fruitig tegelijk. Dit is waar het naar hoort te ruiken:

Topnoten: bramen, grapefruit, peer
Hartnoten: jasmijn, lychee, blauwe regen
Basisnoten: witte houtsoorten, muskus, kokosnootwater

Vergeleken met Daisy Eau so Fresh vind ik deze geur bloemeriger en echt een zomergeurtje. Als je houdt van frisse geuren zal ik je zeker aanraden om in de parfumerie te de Marc Jacobs Daisy lijn uit te proberen

Marc Jacobs Daisy Dream is verkrijgbaar in 30, 50 ml en 100mL vanaf  €44,95 bij parfumeries en warenhuizen.

 

 

 

6 gedachtes over “Marc Jacobs Daisy Dream | Review

  1. Pingback: 6 Redenen waarom ik dol ben op mini’s | Beauty Bits Blog

  2. Leuke blog Akosua! Ik beheer zelf een webshop waar ik Arabische parfumolie verkoop. Deze geuren ruiken puurder en blijven erg lang zitten doordat er geen alcohol in zit en doordat ze op olie basis zijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, kijk er eens naar want het is zeker iets wat je lezers zullen waarderen 😉

    Groetjes!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s