Welkom op BeautyBitsblog.com!

Hier is het dan mijn allereerste berichtje op mijn eigen blog. Voor mij langverwacht en over nagedacht, voor jou gewoon een post. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Akosua, ben 30 jaar, werkzaam als arts en ik beken direct ik ben beautyverslaafd. De afgelopen jaren ben ik telkens meer beautyblogs en zogenaamde ‘beautygurus’ op YouTube gaan volgen en is mijn liefde voor make-up en huidverzorging gegroeid. Na jarenlang te hebben meegelezen wilde ik een actief deelnemer in de bloggerwereld worden om me te kunnen uiten en mijn stem te laten horen. Daarnaast is dit een hele fijne manier om mijn kijk op schoonheid, mijn mening over make-upproducten en van alles en nog wat te kunnen spuien.

Op BeautyBitsblog kun je 2 wekelijks op maandag en vrijdag posts verwachten over beauty, huidverzorging, leuke wetenschappelijke weetjes (ik blijf tenslotte arts), een beetje fashion, lifestyle tips en uiteraard over mij. Ik hoop dat we op mijn blog een positieve vibe kunnen creëren waarbij iedereen zich welkom voelt, of je nou man, vrouw, licht, donker, jong of oud bent en dat we samen onze beautytic en tricks kunnen delen.

9 gedachtes over “Welkom op BeautyBitsblog.com!

    • Wat leuk dat je dat aan mij vraagt, maar ik ben ook nog niet zo lang bezig. Ik ben het zelf allemaal nog een beetje aan het ontdekken maar misschien wijd ik er in de toekomst wel een blogpost aan.

      Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s